Tijd voor actie!

06-02-2021

Om het met een quote van Thomas Edison te zeggen 'Vision without execution is just hallucination'. Hoog tijd voor actie dus! Na ongeveer 6 maanden plannen, zoeken naar subsidies, met verschillende mensen spreken, samenwerkingen opstarten, ... kunnen we héél binnenkort eindelijk van start gaan met de aanleg van ons eerste perceel, aan de rotonde van het voormalige zwembad in Heist-op-den-Berg.

Vision without execution is just hallucination - Thomas A. Edison

Zo'n project doen we natuurlijk niet alleen. Zo zal de gemeente Heist-op-den-Berg ons in de week van 15-20 februari helpen met het verwijderen van de graszoden en de aanvoer van compost. Een week nadien, op 25 en/of 26 februari zijn het de leerlingen tuinbouw van GO! Atheneum Heist die ons zullen helpen met het frezen van de grond en het aanplanten van een haag. Verder zijn er de vrijwilligers van WildeWeide en Boomalarm vzw die al de overige beplanting in orde zullen brengen op 6-7 maart, en tot slot zijn er nog de leerlingen houtbewerking uit het Sint-Lambertusinstituut die ons gaan verder helpen met nestkastjes en insectenhuisjes. Het is waar wat ze zeggen: Teamwork makes the dream work!

Wil je ook graag de handen uit de mouwen steken? Laat ons dan zeker een seintje, en dan bekijken we of we dit (conform de geldende COVID regels) kunnen organiseren.