Groene Vrienden Campagne

20-05-2021

WildeWeide vzw doet mee aan de Groene Vrienden campagne van innocent Drinks. Innocent is een bedrijf dat sapjes en smoothies maakt. Met deze campagne willen ze groene projecten weer onder de aandacht brengen en worden lokale duurzame projecten financieel ondersteund. Maar liefst 25 duurzame projecten hebben zich aangemeld als Groene Vriend in België, waaronder dus ook WildeWeide!

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de achterkant van elke fles innocent sap staat een unieke code. Bekijk de deelnemende projecten op de website van de Groene Vrienden campagne en kies jouw favoriet (WildeWeide natuurlijk!). Vul vervolgens de unieke code - per uitgebrachte stem doneert innocent 25 cent aan WildeWeide vzw.

Waarom kiezen voor WildeWeide

Met WildeWeide vzw willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk stukken braakliggende natuur getransformeerd worden in bloeiende paradijzen. Niet alleen omdat we zo zot zijn van wilde bloemenvelden; we willen vooral ook de biodiversiteit in Vlaanderen boosten.

Het ingezamelde budget zal gebruikt worden voor de aankoop van inheemse bomen, bloemen en ander ecologisch waardevol plantgoed. Met een budget van 5000€ kunnen wij ongeveer 3000m² aan waardevolle natuur creëren.